pátek 28. června 2013

Sezónní mlsání



Vím, že jdu v tomto případě už "s křížkem po funuse",
ale ráda bych se podělila o dvě dobroty spjaté s měsícem červnem
než se překleneme do toho prvního prázdninového.


Chřest a bezinky,
mám radost, že jsme obojí letos neprošvihli. 
Recept na jednoduchý (v jednoduchosti je síla) chřestový koláč
najdete zde



a klasickým bezinkovým sirupem jsem se nechala opět inspirovat u Moniky
na jejím úžasném blogu Vintagelover.









Moniččin typ na osvěžující ledové kostky je geniální!



Krásné prázdninové dny všem ;)

Martina

1 komentář:

  1. Martinko,
    bezinkový sirup u nás taky "jede" ve velkém ... chřest miluju, tak děkuju za odkaz na recept ... máš ho tak krásně nafocený, že jsem na něj dostala chuť ... přeju ti krásné prázdniny ... pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat